Jelení guláš s houbami

Suroviny

700 g zvěřiny na guláš
150 g prorostlé anglické slaniny
3 cibule
4 lžíce oleje
3 stroužky česneku
100 g sušených hub
1 lžička sušeného tymiánu
250 ml hovězího vývaru
300 ml černého piva
sůl
čerstvě mletý černý pepř
1 svazek zelené petrželky
3 bobkové listy
250 g rajčat

OZDOBA:
4 lžíce zakysané smetany
4 lžíce brusinkového kompotu

recept nemá fotografii

Postup

Sušené houby namočíme do horké vody. Maso a slaninu nakrájíme na kostky.

Na rozpáleném oleji maso orestujeme ze všech stran dohněda. Přidáme nakrájenou cibuli, česnek, tymián, sůl a pepř. Podlijeme vývarem a pivem, přidáme namočené scezené houby a promícháme. Přimícháme nasekanou petržel, bobkový list a pod pokličkou dusíme.

Těsně před koncem dušení přidáme oloupaná rajčata a krátce povařte.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,507x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.00 (počet: 1) 7.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jelení guláš s houbami


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist