Zelené tagliatelle na česneku

Suroviny

500 g zelených a bílých tagliatelle
225 g nasekaných špenátových listů
125 g čerstvého měkkého sýra s bylinkami a česnekem
225 g hub na plátky
2 lžíce vlašských
1 svazek jarních cibulek
2 stroužky nasekaného česneku
4 lžíce zakysané smetany
60 g nasekaných pistáciových oříšků
2 lžíce nadrobno nasekané bazalky
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Na rozehřátém oleji osmahneme cibulku a česnek. Přidáme houby, vše promícháme, přikryjeme pokličkou a vaříme asi 5 minut doměkka na mírném ohni. Pak uvaříme těstoviny a necháme je okapat. Dáme si je stranou.

K houbám přidáme špenát a sýr a necháme mírně povařit. Přimícháme smetanu, kterou pouze prohřejeme, nevaříme.

Hotovou směsí přelijeme těstoviny, dochutíme kořením, promícháme a celé prohřejeme na mírném ohni. Před podáváním zdobíme nasekanými oříšky a bazalkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,059x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zelené tagliatelle na česneku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist