Slepice s citronovou omáčkou
Suroviny
1 slepice
250 g mrkve
250 g celeru
100 g cibule
2 citrony
50 g mouky
50 g másla
1 lžička soli

Postup
Cibuli a kořenovou zeleninu nakrájíme na stejné kostičky, orestujeme na oleji, osolíme a zalijeme vodou. Přidáme na čtyři díly rozporcovanou slepici a uvaříme doměkka. Po uvaření slepici vyjmeme a kořenovou zeleninu rozmixujeme, případně dohustíme tmavou jíškou. Pomalu povaříme, dochutíme solí a šťávou z citronů.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1,523x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Slepice s citronovou omáčkou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!