Slepice s citronovou omáčkou
Suroviny
1 slepice
250 g mrkve
250 g celeru
100 g cibule
2 citrony
50 g mouky
50 g másla
1 lžička soli

Postup
Cibuli a kořenovou zeleninu nakrájíme na stejné kostičky, orestujeme na oleji, osolíme a zalijeme vodou. Přidáme na čtyři díly rozporcovanou slepici a uvaříme doměkka. Po uvaření slepici vyjmeme a kořenovou zeleninu rozmixujeme, případně dohustíme tmavou jíškou. Pomalu povaříme, dochutíme solí a šťávou z citronů.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1,341x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Slepice s citronovou omáčkou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!