Kečup

Suroviny

2 kg rajčat
250 g cibule
250 g jablek
20 ml octa
1/4 lžičky tlučeného hřebíčku
1 lžička mleté skořice
1/2 lžičky sladké papriky
1 polévková lžíce soli
150 g cukru

recept nemá fotografii

Postup

Cibuli oloupeme, jablka okrájíme a zbavíme jadřinců, rajčata spaříme a oloupeme. Vše rozkrájíme na drobné kostky a dáme na 90 minut vařit. Pak přidáme ocet a necháme vychladnout. Rozmixujeme a znovu dáme vařit, přidáme cukr, sůl a koření. Vaříme do zhnoustnutí a ještě horké plníme do suchým a ohřátých sklenic. Sklenice uzavřeme a necháme pomalu vychladnout v dece.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,770x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.50 (počet: 2) 8.50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kečup


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist