Hovězí maso se zázvorem

Suroviny

500 g hovězí kližky
200 g cibule
50 g zázvoru
200 ml hovězího vývaru
1 lžíce hladké mouky
hladká mouka
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Maso očistíme, trošku naklepeme, osolíme a dáme na vymaštěný pekáč. Posypeme nakrájenou cibulí a dáme do trouby předehřáté na 170 °C péct. Hodinu a půl pravidelně podléváme a když je maso skoro hotové, potřeme ho nastrouhaným zázvorem a zvýšíme teplotu na 190 °C.

Hotové maso vyndáme, cibuli vypečeme na tuk, přidáme mouku, zarestujeme do tmava a podlijeme zbytkem vývaru. Šťávu povaříme, procedíme a přelijeme přes maso.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,533x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hovězí maso se zázvorem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist