Fašírovaný roštěnec
Suroviny
500 g zadního hovězího
200 g cibule
100 g přepuštěného másla
50 g kaparů
1 lžíce hladké mouky
100 ml hovězího vývaru
sůl
strouhanka
1 vejce
100 ml bílého vína
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Hovězí maso posekáme nožem najemno (můžeme použít i mleté). K němu přidáme nasekanou cibuli, osolíme a opepříme. Ze směsi vytvarujeme karbanátky, které obalíme ve vejce a ve strouhance.
Opečeme na přepuštěném másle z obou stran. Po opečení vyjmeme, do másla přidáme orestovanou mouku a zalijeme vývarem. Přidáme kapary, zalijeme vínem, dosolíme a přidáme karbanátky. Pomalu vaříme a neustále podléváme vývarem. Když je maso hotové, můžeme servírovat.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,331x
Komentáře receptu Fašírovaný roštěnec
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!