Pstruh s bylinkami a česnekem
Suroviny
4 pstruzi
1 citron
4 stonky estragonu
4 stonky zelené petrželky
6 bobkových listů
6 lžic oleje
2 stroužky česneku
1 lžička provensálských bylinek
sůl
čerstvě mletý pepř
Postup
Ryby opláchneme studenou vodou a osušíme. Do povrchu i dutiny vetřeme sůl a pepř. Citron omyjeme a nakrájíme na plátky. Estragon a petrželku omyjeme a osušíme. Do dutiny každého pstruha dáme jeden stonek estragonu a petrželky a jeden bobkový list. Zbývající bobkové listy rozdrobíme a promícháme s olejem. Přidáme prolisovaný česnek a směs provensálských bylinek. Pstruhy potřeme ochuceným olejem a grilujeme z každé strany 6 - 8 minut.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,727x
Komentáře receptu Pstruh s bylinkami a česnekem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!