Pstruh s bylinkami a česnekem

Suroviny

4 pstruzi
1 citron
4 stonky estragonu
4 stonky zelené petrželky
6 bobkových listů
6 lžic oleje
2 stroužky česneku
1 lžička provensálských bylinek
sůl
čerstvě mletý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Ryby opláchneme studenou vodou a osušíme. Do povrchu i dutiny vetřeme sůl a pepř. Citron omyjeme a nakrájíme na plátky. Estragon a petrželku omyjeme a osušíme. Do dutiny každého pstruha dáme jeden stonek estragonu a petrželky a jeden bobkový list. Zbývající bobkové listy rozdrobíme a promícháme s olejem. Přidáme prolisovaný česnek a směs provensálských bylinek. Pstruhy potřeme ochuceným olejem a grilujeme z každé strany 6 - 8 minut.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,489x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pstruh s bylinkami a česnekem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist