Pstruh s bylinkami a česnekem

Suroviny

4 pstruzi
1 citron
4 stonky estragonu
4 stonky zelené petrželky
6 bobkových listů
6 lžic oleje
2 stroužky česneku
1 lžička provensálských bylinek
sůl
čerstvě mletý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Ryby opláchneme studenou vodou a osušíme. Do povrchu i dutiny vetřeme sůl a pepř. Citron omyjeme a nakrájíme na plátky. Estragon a petrželku omyjeme a osušíme. Do dutiny každého pstruha dáme jeden stonek estragonu a petrželky a jeden bobkový list. Zbývající bobkové listy rozdrobíme a promícháme s olejem. Přidáme prolisovaný česnek a směs provensálských bylinek. Pstruhy potřeme ochuceným olejem a grilujeme z každé strany 6 - 8 minut.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 632x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pstruh s bylinkami a česnekem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist