Fusili s tuňákem a kapary

Suroviny

250 g těstovinových vřeten (fusili)
350 g zeleninové směsi nakládané v oleji (cibule, cukety, houby, papriky apod.)
150 g tuňáka ve vlastní šťávě
50 g oliv plněných paprikou
3 lžíce kaparů
1 svazek hladké petrželky
sůl

ZÁLIVKA:
1 stroužek česneku
2 - 3 lžíce balzamikového octa
3 lžíce olivového oleje
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Těstoviny uvaříme na skus, scedíme a necháme okapat.

Nakládanou zeleninu necháme okapat, nálev si zachytíme a vmícháme do vařených těstovin. Zeleninu dle potřeby nakrájíme na kousky, tuňáka rozebereme na menší díly. Vše vmícháme do těstovin. Na závěr přidáme na plátky nakrájené olivy, kapary a jemně nasekanou petrželku.

Zálivku vyšleháme z rozetřeného česneku, octa, oleje, soli a pepře. Směs vmícháme do salátu a necháme hodinu odležet.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,125x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Fusili s tuňákem a kapary


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist