Kančí guláš

Suroviny

1 kg kančí plece
5 lžic másla
3 velké cibule
300 g slaniny
500 ml červeného vína
2 lžíce mouky
trocha rumu
vývar (může být z kostky)
sůl
pepř
kmín

recept nemá fotografii

Postup

Nejdříve osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli na másle. Potom na ni dáme na malé kousky nakrájenou slaninu a na kostky nakrájené maso. Vše dle chuti okořeníme solí, pepřem a drceným kmínem. Zalijeme rumem a vínem a dusíme, dokud maso nezměkne. Jakmile se nám voda vyvaří, podléváme vývarem. Nakonec zahustíme jíškou a povaříme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,373x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5.67 (počet: 3) 5.67 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kančí guláš


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist