Kančí guláš
Suroviny
1 kg kančí plece
5 lžic másla
3 velké cibule
300 g slaniny
500 ml červeného vína
2 lžíce mouky
trocha rumu
vývar (může být z kostky)
sůl
pepř
kmín

Postup
Nejdříve osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli na másle. Potom na ni dáme na malé kousky nakrájenou slaninu a na kostky nakrájené maso. Vše dle chuti okořeníme solí, pepřem a drceným kmínem. Zalijeme rumem a vínem a dusíme, dokud maso nezměkne. Jakmile se nám voda vyvaří, podléváme vývarem. Nakonec zahustíme jíškou a povaříme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4,468x
Hodnocení receptu:
5.67 (počet: 3)
5.67
3
10

Komentáře receptu Kančí guláš
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!