Holoubě s nádivkou

Suroviny

holoubě
vajíčko
petrželka
strouhanka
anglická slanina
nať z cibulky
sůl
kmín
nové koření
bobkový list

recept nemá fotografii

Postup

Omyté a osušené holoubě osolíme vně i uvnitř, pod kůži na prsou vetkneme plátek anglické slaniny.

Připravíme nádivku - holubí játýrka a srdíčko rozsekáme na kousky a smícháme s vajíčkem, kouskem petrželové nati a zelené nati cibulky. Dva plátky anglické slaniny nakrájíme na kostičky, osolíme, přidáme kmín a vše řádně zamícháme, vzniklou směs zahustíme dle potřeby strouhankou.

Touto směsí naplníme břišní část a otvor dlre možnosti zašijeme či spíchneme párátkem. Část nádivky dáme do prostoru volete, kde prsty opatrně oddělíme část kůže na prsou a rovněž zašijeme, povrch lehce okmínujeme.

Pečeme na másle při 150 °C na másle, do pekáčku dáme rovněž 2 bobkové listuy a 1 nové koření. Pečeme cca 30 minut.


Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,027x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Holoubě s nádivkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist