Žralok na citronovém pepři

Suroviny

350 g steaků ze žraloka
1 lžička citronového pepře
1 lžíce olivového oleje
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Steaky ze žraloka zbavíme případných kostí, kůže a tmavých částí masa pod kůží. Tím nám vzniknou medailonky čistého jemného bílého masa. Takto upravené maso osolíme a posypeme citronovým pepřem z obou stran. Po okořenění pokapeme olivovým olejem a necháme cca 30 minut odležet v chladu.

Rozpálíme grilovací pánev a maso opečeme z obou stran do zlatavé barvy.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,659x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Žralok na citronovém pepři


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist