Polévka Cacciucco
Suroviny
800 g rybí kosti
50 g mrkve
30 g fenyklu
40 g řapíkatého celeru
30 g šalotky
10 g rajčatového protlaku
100 ml červeného vína
300 g loupaných rajčat
snítka tymiánu
sůl
Postup
Zeleninu pozvolna orestujeme, pro barvu přidáme rajčatový protlak. Restujeme, zastříkneme čerevným vínem, přidáme loupaná rajčata a dusíme asi 10 minut. Potom přidáme opečené rybí kosti a vše zasypeme ledem - příp. studenou vodou. Přidáme tymián a pozvolna přivedeme k varu. Když se začne táhnout, vaříme 25 minut.
Po uplynutí 25 minut polévku přecedíme přes jemný cedník, krátce povaříme a dochutíme.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,565x
1.00 (počet: 1)
1.00
1
10
Komentáře receptu Polévka Cacciucco
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

