Polévka Cacciucco

Suroviny

800 g rybí kosti
50 g mrkve
30 g fenyklu
40 g řapíkatého celeru
30 g šalotky
10 g rajčatového protlaku
100 ml červeného vína
300 g loupaných rajčat
snítka tymiánu
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Zeleninu pozvolna orestujeme, pro barvu přidáme rajčatový protlak. Restujeme, zastříkneme čerevným vínem, přidáme loupaná rajčata a dusíme asi 10 minut. Potom přidáme opečené rybí kosti a vše zasypeme ledem - příp. studenou vodou. Přidáme tymián a pozvolna přivedeme k varu. Když se začne táhnout, vaříme 25 minut.

Po uplynutí 25 minut polévku přecedíme přes jemný cedník, krátce povaříme a dochutíme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,262x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 1.00 (počet: 1) 1.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Polévka Cacciucco


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist