Pečení nadívaní pstruzi

Suroviny

4 pstruzi
4 plátky slaniny
1 cibule
1 citrón
40 g másla
4 větvičky tymiánu
čerstvá petrželka
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Pstruhy vykucháme, omyjeme, osušíme, osolíme. Celé je pokapeme citrónovou šťávou a necháme alespoň půl hodiny odležet. Mezitím nakrájíme cibuli, citrón a rajče na tenké plátky. Pstruhy osušíme, zevnitř opepříme a naplníme cibulí, citrónem, rajčaty a kouskem másla. Pro lepší chuť přidáme ještě snítku tymiánu a petrželky. Každého pstruha omotáme plátkem slaniny, položíme na ni plátek citrónu a sepneme párátkem.

Ryby naskládáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě cca 20 - 30 minut.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,818x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pečení nadívaní pstruzi


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist