Losos s hřibovou omáčkou

Suroviny

(pro 4 osoby)
600 g lososa (filety)
1 lžička rybího koření
4 lžíce oleje
1 šalotka
200 g čerstvých hříbků
200 ml bílého vína
150 ml smetany
špetka vegety
2 lžíce másla
snítka kopru

recept nemá fotografii

Postup

Lososa omyjeme, osušíme a potřeme rybím kořením. Na rozpáleném oleji ho opečeme z každé strany asi 4 minuty. Přendáme ho do tepla a ve výpeku opečeme najemno naseknaou šalotku, přidáme očištěné na kousky nakrájené hříbky a dusíme společně asi 3 minuty. Pak podlijeme vínem a nakonec přimícháme smetanu. Vše povaříme. Když omáčka zhoustne, dochutíme ji vegetou a přidáme máslo. Porce lososa podáváme s omáčkou s opečenými bramborami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,558x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.75 (počet: 8) 7.75 8 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Losos s hřibovou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist