Toskánská játra

Suroviny

300 g vepřových jater (můžou být telecí)
1 lžíce majoránky
250 ml Rama Cremefine ke šlehání
worchestrová omáčka
1 cibule
krupicový cukr
mléko
polévkové koření
2 lžíce sádla
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Játra přes noc necháme namočené v mléku v lednici. Hodinu před přípravou je dáme do mrazáku, budou se potom lépe krájet.

V hlubší pánvi rozpálíme sádlo, játra nakrájíme na hranolky, lehce posypeme cukrem a prudce je opečeme v sádle. Měla by trochu zkaramelizovat. Vyndáme je a dáme je na talíř do teplé trouby.

Do výpeku přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a necháme jí zesklovatět. Přidáme dle chuti worchester, polévkové koření a majoránku. Vše společně promícháme a přidáme Ramu. Za stálého míchání necháme snížit množství asi o čtvrtinu, aby zhoustla a potom přidáme játra, jen je znovu ohřejeme. Poté až opepříme a osolíme.


Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,001x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 3.00 (počet: 1) 3.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Toskánská játra


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist