Toskánská játra

Suroviny

300 g vepřových jater (můžou být telecí)
1 lžíce majoránky
250 ml Rama Cremefine ke šlehání
worchestrová omáčka
1 cibule
krupicový cukr
mléko
polévkové koření
2 lžíce sádla
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Játra přes noc necháme namočené v mléku v lednici. Hodinu před přípravou je dáme do mrazáku, budou se potom lépe krájet.

V hlubší pánvi rozpálíme sádlo, játra nakrájíme na hranolky, lehce posypeme cukrem a prudce je opečeme v sádle. Měla by trochu zkaramelizovat. Vyndáme je a dáme je na talíř do teplé trouby.

Do výpeku přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a necháme jí zesklovatět. Přidáme dle chuti worchester, polévkové koření a majoránku. Vše společně promícháme a přidáme Ramu. Za stálého míchání necháme snížit množství asi o čtvrtinu, aby zhoustla a potom přidáme játra, jen je znovu ohřejeme. Poté až opepříme a osolíme.


Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,169x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 3.00 (počet: 1) 3.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Toskánská játra


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist