Šípková omáčka ke grilovaným masům
Suroviny
hrst sušených šípků
2 hřebíčky
1 lžíce citrónové kůry
100 ml vývaru (bujon)
sůl
cukr
červené víno
citrónová šťáva
jíška

Postup
Hrst sušených šípků vypereme v teplé vodě a svaříme se 2 hřebíčky a lžící citrónové kůry. Rozvařené šípky prolisujeme a ke šťávě přilijeme 100 ml vývaru, dle chuti osolíme, osladíme, ochutíme vínem a citrónovou šťávou. Potom omáčku zahustíme jíškou a povaříme dohladka.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,887x
Hodnocení receptu:
10.00 (počet: 1)
10.00
1
10

Komentáře receptu Šípková omáčka ke grilovaným masům
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!