Šípková omáčka ke grilovaným masům
Suroviny
hrst sušených šípků
2 hřebíčky
1 lžíce citrónové kůry
100 ml vývaru (bujon)
sůl
cukr
červené víno
citrónová šťáva
jíška

Postup
Hrst sušených šípků vypereme v teplé vodě a svaříme se 2 hřebíčky a lžící citrónové kůry. Rozvařené šípky prolisujeme a ke šťávě přilijeme 100 ml vývaru, dle chuti osolíme, osladíme, ochutíme vínem a citrónovou šťávou. Potom omáčku zahustíme jíškou a povaříme dohladka.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,638x
Hodnocení receptu:
10.00 (počet: 1)
10.00
1
10

Komentáře receptu Šípková omáčka ke grilovaným masům
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!