Kandovaný zázvor
Suroviny
zázvor
cukr
voda

Postup
Stejné množství očištěného nakrájeného zázvoru, vody a cukru vaříme asi půl hodiny. Totéž zopakujeme 2. a 3. den. Pak ze zázvoru slijeme sirup, ten použijeme samostatně a zázvor buď konzumujeme přímo nebo usušíme v sušičce. Použijeme jako bonbóny nebo ke slazení.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 2,455x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Kandovaný zázvor
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!