Bešamelová omáčka
Suroviny
40 g másla
40 g hladké mouky
500 ml mléka
sůl
1 cibule
1 hřebíček
2 kuličky pepře

Postup
Připravíme si světlou jíšku tak, že na pánvi rozpustíme máslo a přisypáváme mouku, potom po troškách přiléváme studené mléko a asi půl hodiny vaříme. Dle chuti osolíme a přidáme půl nadrobno nakrájené cibule, hřebíček a 2 zrnka pepře.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1,996x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Bešamelová omáčka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!