Bešamelová omáčka
Suroviny
40 g másla
40 g hladké mouky
500 ml mléka
sůl
1 cibule
1 hřebíček
2 kuličky pepře

Postup
Připravíme si světlou jíšku tak, že na pánvi rozpustíme máslo a přisypáváme mouku, potom po troškách přiléváme studené mléko a asi půl hodiny vaříme. Dle chuti osolíme a přidáme půl nadrobno nakrájené cibule, hřebíček a 2 zrnka pepře.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1,948x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Bešamelová omáčka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!