Bourbonské kuře
Suroviny
1kg vykostěných kuřecích prsou
15-30 ml olivového oleje
1 stroužek drceného česneku
1/4 lžičky zázvoru
3/4 lžičky drceného chilli
1/4 hrníčku jablečného moštu
1/3 hrníčku hnědého cukru
2 lžičky kečupu
1 lžička jablečného octa
1/2 hrníčku vody
1/3 hrníčku sójové omáčky
![Bourbonské kuře ukázka receptu Bourbonské kuře](/Content/Images/Recipes/482_show.jpg)
![Posunovut vlevo](/Content/Images/left.png)
![Bourbonské kuře ukázka receptu Bourbonské kuře](/Content/Images/Recipes/482_preview.jpg)
![Posunout vpravo](/Content/Images/right.png)
Postup
Maso nakrájejte na menší kousky.
Zahřejte olej ve velké pánvi.
Přidejte kuřecí kousky a vařte, dokud není maso lehce zahnědlé.
Vyjměte kuře.
Přidejte zbylé ingredience, vařte na mírném ohni a promíchejte, dokud nejsou ingredience dobře rozpuštěné a promíchané.
Přidejte zpět kuře a přiveďte k varu.
Poté snižte teplotu a vařte po dobu 20 minut.
Podávejte s rýži.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 3 264x
Zdroj: food.com
Komentáře receptu Bourbonské kuře
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!