Italské masové kuličky
Suroviny
680 g mletého hovězího masa (může být směs hovězího a vepřového)
1 velké vejce
1/2 hrnku strouhaného parmazána
3/4 hrnku strouhanky
2 lžíce čerstvě mletého česneku (případně 1 lžičku sušeného česneku)
1 – 2 lžíce soli
1 lžíce mletého černého pepře
1/3 hrnku mléka
1/2 lžíce sušeného oregana
1/4 hrnku nasekané čerstvé petrželky (nebo 2 polévkové lžíce sušené petrželky)




Postup
Všechny přísady smícháme dohromady. Tvarujeme do menších kuliček, které dáváme do pomalu se vařící omáčky na těstoviny dle svého výběru a vaříme po dobu alespoň 40ti minut.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 3,425x
Zdroj: food.com
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Italské masové kuličky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!