Smažený obalovaný celer
Suroviny
1 větší celer
1 vejce
hladká mouka
strouhanka
sůl
olej na smažení




Postup
Celer oloupeme a nakrájíme na 1 cm široká kolečka. Ve slané vodě ho chvilku předvaříme. Necháme vychladnout a obalujeme nejprve v hladké mouce, pak v rozšlehaném vejci a nakonec ve strouhance. Smažíme na oleji po obou stranách dozlatova.
Podáváme s různě upravenými bramborami, hranolky nebo kroketami, podle chuti lze podávat i s tatarskou omáčkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 11,483x

Komentáře receptu Smažený obalovaný celer
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!