Telecí pečeně

Suroviny

1 kg telecího masa (kýta, hřbet nebo plec)
100 g tuku, másla nebo sádla
1/2 cibule
1 lžička hladké mouky
sůl
1 lžička másla

recept nemá fotografii

Postup

Maso opláchneme a utěrkou otřeme. Posolíme ho a vložíme do pekáče na rozpuštěný tuk, po všech stranách ho opečeme. Přidále oloupanou cibuli (vcelku). Pečeme asi 60 - 90 minut, při pečení maso poléváme výpekem. Podle potřeby podléváme vodou nebo vývarem. Když je maso měkké, vyndáme ho na teplé místo a výpek zahustíme moukou smíchanou s máslem, krátce povaříme.
Přílohy: knedlíky, rýže, brambory

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6,953x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.50 (počet: 4) 7.50 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Telecí pečeně


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist