Telecí pečeně

Suroviny

1 kg telecího masa (kýta, hřbet nebo plec)
100 g tuku, másla nebo sádla
1/2 cibule
1 lžička hladké mouky
sůl
1 lžička másla

recept nemá fotografii

Postup

Maso opláchneme a utěrkou otřeme. Posolíme ho a vložíme do pekáče na rozpuštěný tuk, po všech stranách ho opečeme. Přidále oloupanou cibuli (vcelku). Pečeme asi 60 - 90 minut, při pečení maso poléváme výpekem. Podle potřeby podléváme vodou nebo vývarem. Když je maso měkké, vyndáme ho na teplé místo a výpek zahustíme moukou smíchanou s máslem, krátce povaříme.
Přílohy: knedlíky, rýže, brambory

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6,476x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.50 (počet: 4) 7.50 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Telecí pečeně


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Kuchyně na míru

Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.

Low Carb

Low Carb stravování je oblíbeným způsobem, jak shodit přebytečné kila

Jedlé papíry

Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist