Vepřové ledvinky dušené

Suroviny

600 g ledvinek
70 g sádla
1 středně velká cibule
kmín
1 lžička hladké mouky
sůl, pepř

recept nemá fotografii

Postup

Ledvinky rozkrojíme po délce a pečlivě odstraníme všechen bílý tuk. Pak je několikrát dobře vypereme a necháme aspoň půl hodiny namočené v mléce, aby ztratily pach moči. Pak je znovu opereme, nakrájíme na nudličky, které znovu opereme a osušíme. Na pánvi rozpálíme sádlo, zpěníme na něm oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli, vložíme ledvinky, opepříme, okmínujeme a osmažíme je. Podlijeme vývarem nebo vodou a dusíme téměř doměkka. Pak necháme šťávu vysmahnout, zaprášíme moukou a podlijeme (případně rozkvedláme dohladka mouku ve vodě a zalijeme ledvinky). Ještě trochu povaříme.
Přílohy: rýže, brambory

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 8,938x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.07 (počet: 14) 8.07 14 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové ledvinky dušené

anonym: Saturday, November 25, 2006
a nejlepší je přidat čerstvou naŤ z kmínu.stačí do kvštináče nasypat semínka -super použití

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist