Vepřové ledvinky dušené

Suroviny

600 g ledvinek
70 g sádla
1 středně velká cibule
kmín
1 lžička hladké mouky
sůl, pepř

recept nemá fotografii

Postup

Ledvinky rozkrojíme po délce a pečlivě odstraníme všechen bílý tuk. Pak je několikrát dobře vypereme a necháme aspoň půl hodiny namočené v mléce, aby ztratily pach moči. Pak je znovu opereme, nakrájíme na nudličky, které znovu opereme a osušíme. Na pánvi rozpálíme sádlo, zpěníme na něm oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli, vložíme ledvinky, opepříme, okmínujeme a osmažíme je. Podlijeme vývarem nebo vodou a dusíme téměř doměkka. Pak necháme šťávu vysmahnout, zaprášíme moukou a podlijeme (případně rozkvedláme dohladka mouku ve vodě a zalijeme ledvinky). Ještě trochu povaříme.
Přílohy: rýže, brambory

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 8,630x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.07 (počet: 14) 8.07 14 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové ledvinky dušené

anonym: Saturday, November 25, 2006
a nejlepší je přidat čerstvou naŤ z kmínu.stačí do kvštináče nasypat semínka -super použití

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist