Houby s vejci (smaženice)
Suroviny
500 g hub
80 g másla
2-4 vejce
sůl

Postup
Houby očistíme, opereme a nakrájíme na kousky. Vložíme je do rendlíku, posolíme a dusíme tak dlouho, dokud se nevydusí voda. Pak přidáme máslo, houby na něm chvilku podusíme a přilijeme rozšlehaná vejce. Za stálého míchání je necháme zhoustnout.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 5,346x
Hodnocení receptu:
7.71 (počet: 14)
7.71
14
10

Komentáře receptu Houby s vejci (smaženice)
anonym: | Thursday, September 13, 2007 |
dusíme vždycky bez soli!! | |
anonym: | Saturday, August 11, 2007 |
nejlepe hodnocene |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!