Hříbkový salát
Suroviny
500 g hříbků
1/8 l vody
2 lžíce oleje
ocet podle chuti
sůl, pepř

Postup
Hříbky dobře očistíme a vcelku uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Necháme je okapat a nakrájíme na plátky. Dáme je do skleněné nebo porcelánové misky, osolíme, opepříme a promícháme s octem a olejem. Pak je dáme aspoň na 2 hodiny odležet do chladna.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 2,436x
Hodnocení receptu:
9.00 (počet: 1)
9.00
1
10

Komentáře receptu Hříbkový salát
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!