Hříbkový salát
Suroviny
500 g hříbků
1/8 l vody
2 lžíce oleje
ocet podle chuti
sůl, pepř

Postup
Hříbky dobře očistíme a vcelku uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Necháme je okapat a nakrájíme na plátky. Dáme je do skleněné nebo porcelánové misky, osolíme, opepříme a promícháme s octem a olejem. Pak je dáme aspoň na 2 hodiny odležet do chladna.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 2,373x
Hodnocení receptu:
9.00 (počet: 1)
9.00
1
10

Komentáře receptu Hříbkový salát
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!