Bílková poleva
Suroviny
220 g prosátého moučkového cukru
2 bílky
1 lžíce citrónové šťávy

Postup
Do misky dáme bílky, cukr a citrónovou šťávu a pečlivě třeme vařečkou, dokud poleva nezhoustne a není hladká, asi 10 minut.
Místo citrónové šťávy ji můžeme ochutit šťávou pomerančovou, malinovou, rumem, apod.
Používáme ji především na perník.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 5,141x
Hodnocení receptu:
7.33 (počet: 9)
7.33
9
10

Komentáře receptu Bílková poleva
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Kuchyně na míru
Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.
Jedlé papíry
Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.
Domácí sekaná
Nejlepší recepty na domácí sekanou na Receptnajidlo.cz
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!