Bílková poleva
Suroviny
220 g prosátého moučkového cukru
2 bílky
1 lžíce citrónové šťávy

Postup
Do misky dáme bílky, cukr a citrónovou šťávu a pečlivě třeme vařečkou, dokud poleva nezhoustne a není hladká, asi 10 minut.
Místo citrónové šťávy ji můžeme ochutit šťávou pomerančovou, malinovou, rumem, apod.
Používáme ji především na perník.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 5,436x
Hodnocení receptu:
7.33 (počet: 9)
7.33
9
10

Komentáře receptu Bílková poleva
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!