Vinařské kotlety
Suroviny
4 kotlety
120 g strouhaného eidamu
60 g másla
1,5 dl červeného vína
1 dl vody
hodně strouhanky
špetku soli

Postup
Pekáček vymažeme tlustě máslem a hodně vysypeme strouhankou, menší vrstvu necháme i na dně, vytvoří omáčku. Kotlety naklepeme, na okrajích 3x nařízneme, po obou stranách osolíme a dáme vedle sebe do pekáčku. Hustě posypeme sýrem a poklademe zbytkem másla. V troubě pečeme 30 minut, pak troubu vypneme, kotlety zalijeme vínem a vodou a vrátíme do teplé trouby jestě na 15 minut dojít.
Příloha: různě upravené brambory
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,651x
Hodnocení receptu:
6.67 (počet: 3)
6.67
3
10

Komentáře receptu Vinařské kotlety
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!