Vinařské kotlety
Suroviny
4 kotlety
120 g strouhaného eidamu
60 g másla
1,5 dl červeného vína
1 dl vody
hodně strouhanky
špetku soli
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Pekáček vymažeme tlustě máslem a hodně vysypeme strouhankou, menší vrstvu necháme i na dně, vytvoří omáčku. Kotlety naklepeme, na okrajích 3x nařízneme, po obou stranách osolíme a dáme vedle sebe do pekáčku. Hustě posypeme sýrem a poklademe zbytkem másla. V troubě pečeme 30 minut, pak troubu vypneme, kotlety zalijeme vínem a vodou a vrátíme do teplé trouby jestě na 15 minut dojít.
Příloha: různě upravené brambory
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3 575x
![Počet hodnotících uživatelů: 3 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Vinařské kotlety
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!