Ovocný salát

Suroviny

820 g konzervovaných broskví, na plátky a scezených
600 g konzervovaného ananasu, na kousky a scezeného
90 g vanilkového pudinkového prášku
450 g jahod, na kousky nakrájených
1 banán, nakrájený
250 ml borůvek
1 svazek červeného hroznového vína
cukr dle chuti

ukázka receptu Ovocný salát
Posunovut vlevo
ukázka receptu Ovocný salát
Posunout vpravo

Postup

V míse smícháme broskve, ananas a vanilkový pudink a promícháme. Přidáme šťávu z konzervy a mícháme, dokud se pudinkový prášek nerozpustí. Poté vmícháme jahody, banán, borůvky a hroznové víno. Dle své chuti můžeme přidat cukr.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,368x
Zdroj: food.com
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ovocný salát

anonym: Monday, May 20, 2013
Proč ten pudinkový prášek??? Ani cukr není nutný - dělám tento salát také, navíc tam dávám rozinky - salát dosladí a přidám šťávu z jednoho citronu - nechám vychladit a je to mňamka.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist