Hamačka
Suroviny
3 buřty
150 g paprikovaného bůčku
2 housky
1/8 l mléka
3 vejce
30 g másla
2 hrsti strouhanky
sůl, pepř
pažitka a petrželka podle chuti
Postup
Buřty a bůček nakrájíme nadrobno a dáme do misky. Housky nakrájíme na kostičky, zvlhčíme je mlékem a přidáme do misky společně s vejci umixovanými do pěny, osolíme a opepříme, přidáme najemno nasekanou pažitku a petrželovou nať. Vše dobře promícháme. Zapékací misku silně vymažeme máslem, vysypeme strouhankou a naplníme připravnou směsí. Pokropíme mlékem a pečeme zvolna v troubě 40 minut.
Podáváme teplé i studené s vekou a okurkovým nebo hlávkovým salátem
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 4,291x
9.00 (počet: 4)
9.00
4
10
Komentáře receptu Hamačka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

