Hamačka

Suroviny

3 buřty
150 g paprikovaného bůčku
2 housky
1/8 l mléka
3 vejce
30 g másla
2 hrsti strouhanky
sůl, pepř
pažitka a petrželka podle chuti

recept nemá fotografii

Postup

Buřty a bůček nakrájíme nadrobno a dáme do misky. Housky nakrájíme na kostičky, zvlhčíme je mlékem a přidáme do misky společně s vejci umixovanými do pěny, osolíme a opepříme, přidáme najemno nasekanou pažitku a petrželovou nať. Vše dobře promícháme. Zapékací misku silně vymažeme máslem, vysypeme strouhankou a naplníme připravnou směsí. Pokropíme mlékem a pečeme zvolna v troubě 40 minut.
Podáváme teplé i studené s vekou a okurkovým nebo hlávkovým salátem

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,005x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 4) 9.00 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hamačka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist