Hamačka
Suroviny
3 buřty
150 g paprikovaného bůčku
2 housky
1/8 l mléka
3 vejce
30 g másla
2 hrsti strouhanky
sůl, pepř
pažitka a petrželka podle chuti
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Buřty a bůček nakrájíme nadrobno a dáme do misky. Housky nakrájíme na kostičky, zvlhčíme je mlékem a přidáme do misky společně s vejci umixovanými do pěny, osolíme a opepříme, přidáme najemno nasekanou pažitku a petrželovou nať. Vše dobře promícháme. Zapékací misku silně vymažeme máslem, vysypeme strouhankou a naplníme připravnou směsí. Pokropíme mlékem a pečeme zvolna v troubě 40 minut.
Podáváme teplé i studené s vekou a okurkovým nebo hlávkovým salátem
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 4 104x
![Počet hodnotících uživatelů: 4 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Hamačka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!