Sekaná I.
Suroviny
700 g mletého hovězího masa
1/2 šálku hnědého cukru
1/2 šálku kečupu
3/4 šálku mléka
2 vejce
1,5 lžičky soli
čtvrtina lžičky mletého černého pepře
1 malá cibule (nakrájená nadrobno)
čtvrtina lžičky mletého zázvoru
Postup
Troubu rozehřejeme na 250 °C.
Pekáček o rozměrech 5x9 cm vymažeme. Na dno pekáčku rozprostřeme hnědý cukr a na něj kečup. V míse smícháme zbývající přísady a vytvarujeme bochník. Vršek sekané potřeme kečupem.
Pečeme v předehřáté troubě po dobu 1 hodiny.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,749x
Zdroj: food.com
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Sekaná I.
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!