Rošťáci
Suroviny
6 kotlet (můžeme ale použít i kuřecí prsa, nebo něco jiného)
2 vejce
2 lžíce plnotučné hořčice
2 lžíce solamylu
2 lžíce magi
1 lžíce soli
1 lžíce pepře
2 lžíce worčestru
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Maso naklepeme. Smícháme vejce, hořčici, solamyl, magi, sůl, pepř a worčestr do marinády. Připravíme si zavírací misku. Na dno nalijeme trochu marinády a na to vložíme maso a opakujeme. Končíme marinádou. (Je lepší, když je marinády více – všem chutná.) Necháme odležet aspoň dva dny. I po týdnu jsou výborné!!!
Na pánvi pak smažíme maso s marinádou (je to jako obalené).
Podáváme s brambory, nebo s bramborovou kaší. Ale je to dobré i jen s chlebem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 5 610x
Zdroj: Recept je předávaný z generace na generaci už od mojí prababičky..
![Počet hodnotících uživatelů: 1 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Rošťáci
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!