Rošťáci

Suroviny

6 kotlet (můžeme ale použít i kuřecí prsa, nebo něco jiného)
2 vejce
2 lžíce plnotučné hořčice
2 lžíce solamylu
2 lžíce magi
1 lžíce soli
1 lžíce pepře
2 lžíce worčestru

recept nemá fotografii

Postup

Maso naklepeme. Smícháme vejce, hořčici, solamyl, magi, sůl, pepř a worčestr do marinády. Připravíme si zavírací misku. Na dno nalijeme trochu marinády a na to vložíme maso a opakujeme. Končíme marinádou. (Je lepší, když je marinády více – všem chutná.) Necháme odležet aspoň dva dny. I po týdnu jsou výborné!!!
Na pánvi pak smažíme maso s marinádou (je to jako obalené).
Podáváme s brambory, nebo s bramborovou kaší. Ale je to dobré i jen s chlebem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,768x
Zdroj: Recept je předávaný z generace na generaci už od mojí prababičky..
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.00 (počet: 1) 7.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rošťáci


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist