Ořechová omáčka
Suroviny
100 g jader vlašských ořechů
5 stroužků česneku
ve vodě namočené 2 krajíčky bílé veky
2 lžíce oleje
citronová šťáva
dle potřeby smetana

Postup
Ořechy, veku a česnek dobře rozmixujeme. Do hladké hmoty po kapkách vmícháme 2 lžíce oleje a citronovou šťávu. Podle potřeby zředíme smetanou.
Podáváme ke smaženým rybám a baklažánům.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Markéta,
Zobrazeno 3,127x
Hodnocení receptu:
9.00 (počet: 4)
9.00
4
10

Komentáře receptu Ořechová omáčka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!