Kapr v alobalu
Suroviny
200 g kapra
20 g másla
citrónová šťáva
kari koření
kečup
worcestrová omáčka
steriloaná kapie
sůl, pepř
olej
máslo
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Porci kapra očistíme a osušíme, osolíme, opepříme, okořeníme kari kořením, zakapeme citrónovou šťávou a olejem a necháme chvilku odležet. Čtverec alobalu potřeme stejnoměrně máslem, položíme na něj porci kapra, zakapeme worcestrem a kečupem, přidáme proužky kapie a kousek másla. Alobal dobře zabalíme. Grilujeme 10-15 minut.
Podáváme s opečenými bramborami a zeleninovým salátem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 4 139x
![Počet hodnotících uživatelů: 2 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Kapr v alobalu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!