Pomazánka z hovězího masa - hašé

Suroviny

350 g v polévce vyvařeného masa
30 g másla
1 malá cibule
1 stroužek česneku
hladká mouka na zaprášení
cibule na ozdobení
případně vejce podle počtu krajíců chleba
pepř, sůl

recept nemá fotografii

Postup

Vařené maso umeleme 2x na masovém strojku. Při druhém mletí zákápneme každou dávku vývarem z masa. Maso při mletí nasákne a není tak suché. Rozpustíme máslo, přidáme drobně nakrájenou cibuli, utřený česnek a vše trochu podusíme. Zaprášíme slabě moukou, zasmažíme, podlijeme a povaříme. Do tohoto základu dáme mleté maso, osolíme je a opepříme, dobře promícháme a asi 8 minut dusíme.
Mažeme na chléb, zdobíme syrovou cibulí.
Tip: pro větší jedlíky můžeme na každý krajíc s pomazánkou dát ještě sázená vejce.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5,932x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6.00 (počet: 3) 6.00 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pomazánka z hovězího masa - hašé


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist