Jehněčí kotlety na tymiánu
Suroviny
800 g jehněčího hřebtu s kostí
1 čerstvý tymián
6 stroužků česneku
olej
200 g zelených fazolek
200 g žampiónů
1 červená cibule
150 g hub šitake
200 g červených fazolí
150 g slaniny
sůl, pepř

Postup
Z jehněčího hřbetu nakrájíme kotlety, okořeníme je tymiánem, osolíme a opepříme. Česnek oloupeme, prolisujeme, potřeme jím kotlety a necháme je odležet přes noc naložené v oleji. Druhý den je pečeme na pánvi. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky. Žampióny a šitake očistíme a nakrájíme na plátky a opečeme je společně se zelenými fazolkami na slanině. Červené fazole uvaříme a přidáme je ke kotletám. Podle potřeby ještě osolíme a opepříme a dochutíme tymiánem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,742x

Komentáře receptu Jehněčí kotlety na tymiánu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!