Pečená nadívaná jehněčí kýta

Suroviny

jehněčí kýta
1 lžíce másla
70 g slaniny
sůl
hladká mouka na zaprášení
nádivka:
200 g vepřového
200 g uzeného
200 g telecího
8 vajec
40 g tuku
8 rohlíků
petrželka
2 lžíce sekaných kopřiv
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Z jehněčí kýty připravíme plát, přeložíme a uděláme z něj kapsu. Naplníme ji nádivkou a zašijeme. Zbylou nádivku upečeme ve formě (srnčí hbřet). Naplněné maso osolíme, položíéme na rozehřáté máslo, opečeme ze všech stran, podlijeme a pečeme dočervena. Při pečení maso přeléváme výpekem a podléváme podle potřeby. Měkké maso vyjmeme. Šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme hladkou moukou, osmahneme a zalijeme. Povaříme, přecedíme, podle potřeby dosolíme a nakonec přidáme vyškvařenou na kostky nakrájenou slaninu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,440x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 1) 9.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pečená nadívaná jehněčí kýta


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist