Ovesná kaše
Suroviny
ovesné vločky
mléko
rozinky
ořechy - vlašské
cukr




Postup
Ovesné vločky, rozinky a ořechy namočíme do mléka a necháme je změknout. Do vzniklé směsi přilijeme ještě trochu mléka a vaříme za stálého míchání, přidáme cukr. Necháme přejít varem (stále mícháme). Pokud je kaše příliš hustá, přilijeme ještě mléko.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Markéta,
Zobrazeno 7,117x
Hodnocení receptu:
7.60 (počet: 5)
7.60
5
10

Komentáře receptu Ovesná kaše
anonym: | Sunday, May 15, 2011 |
bylo by skvělé napsat kolik čeho má být bože.. |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!