Pomazánka z tresčích jater
Suroviny
1 konzerva tresčích jater
½ cibule
100 g másla
2 vejce
citrónová šťáva
případně pažitka

Postup
Máslo utřeme do pěny. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Do másla přidáme rozetřená tresčí játra a cibuli, osolíme a dobře promícháme. Vejce uvaříme natvrdo (10 minut), zchladíme ve studené vodě, oloupeme a nadrobno nasekáme. Opatrně je zamícháme do pomazánky. Můžeme posypat nasekanou pažitkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 8,243x
Hodnocení receptu:
7.67 (počet: 9)
7.67
9
10

Komentáře receptu Pomazánka z tresčích jater
anonym: | Saturday, November 5, 2011 |
Nejlépe je namazat na čerstvý chleba s máslem a zakápnout citronem! Mňam | |
anonym: | Monday, December 4, 2006 |
diky furt jsem nevedel co s nimi :) |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!