Pomazánka z tresčích jater
Suroviny
1 konzerva tresčích jater
½ cibule
100 g másla
2 vejce
citrónová šťáva
případně pažitka

Postup
Máslo utřeme do pěny. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Do másla přidáme rozetřená tresčí játra a cibuli, osolíme a dobře promícháme. Vejce uvaříme natvrdo (10 minut), zchladíme ve studené vodě, oloupeme a nadrobno nasekáme. Opatrně je zamícháme do pomazánky. Můžeme posypat nasekanou pažitkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 8,575x
Hodnocení receptu:
7.67 (počet: 9)
7.67
9
10

Komentáře receptu Pomazánka z tresčích jater
anonym: | Saturday, November 5, 2011 |
Nejlépe je namazat na čerstvý chleba s máslem a zakápnout citronem! Mňam | |
anonym: | Monday, December 4, 2006 |
diky furt jsem nevedel co s nimi :) |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!