Rychlá játra
Suroviny
vepřová játra
trochu červeného vína
worcestrová omáčka
sójová omáčka
špetka chilli koření
pórek
kečup
plnotučná hořčice
olej

Postup
Játra nakrájíme na plátky a opečeme po obou stranách na oleji. Zalijeme červeným vínem, přidáme worcestrovou a sójovou omáčku a špetku chilli. Krátce podusíme a přidáme očištěný a na kolečka nakrájený pórek. Ještě chvíli podusíme a nakonec dochutíme kečupem a hořčicí.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 4,077x
Hodnocení receptu:
9.29 (počet: 7)
9.29
7
10

Komentáře receptu Rychlá játra
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!