Jihočeský játřinec
Suroviny
750 g vepřových jater
1 cibule
vepřové sádlo
150 g žampiónů
20 ml smetany
sůl, pepř

Postup
Játra nakrájíme na nudličky. Žampióny oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a dáme na sádlo zpěnit. Pak na ni přidáme játra a žampióny, podusíme a zalijeme smetanou. Hotová játra osolíme a opepříme.
Podáváme s rýží.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,195x
Hodnocení receptu:
8.00 (počet: 1)
8.00
1
10

Komentáře receptu Jihočeský játřinec
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!