Jihočeský játřinec

Suroviny

750 g vepřových jater
1 cibule
vepřové sádlo
150 g žampiónů
20 ml smetany
sůl, pepř

recept nemá fotografii

Postup

Játra nakrájíme na nudličky. Žampióny oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a dáme na sádlo zpěnit. Pak na ni přidáme játra a žampióny, podusíme a zalijeme smetanou. Hotová játra osolíme a opepříme.
Podáváme s rýží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,914x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 1) 8.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jihočeský játřinec


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist