Marcipán
Suroviny
500 g mandlí
150 g moučkového cukru
1 bílek
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Na nejjemnějším struhadle ustrouháme mandle, přidáme 2x prosátý moučkový cukr a 1 bílek- Vše třeme nožem s kulatou špicí na mramorové desce. Hmotu o hustotě pružné plastelíny nožem vytahujeme do požadovaných tvarů (např. lístky růže).
Marcipán můžeme obarvit bretonovou cukrářskou barvou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 5 620x
Hodnocení receptu:
8,43 (počet: 7)
8,43
7
10
![Počet hodnotících uživatelů: 7 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Marcipán
anonym: | úterý 16. prosince 2008 |
vynikající |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!