Marcipán
Suroviny
500 g mandlí
150 g moučkového cukru
1 bílek

Postup
Na nejjemnějším struhadle ustrouháme mandle, přidáme 2x prosátý moučkový cukr a 1 bílek- Vše třeme nožem s kulatou špicí na mramorové desce. Hmotu o hustotě pružné plastelíny nožem vytahujeme do požadovaných tvarů (např. lístky růže).
Marcipán můžeme obarvit bretonovou cukrářskou barvou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 5,279x
Hodnocení receptu:
8.43 (počet: 7)
8.43
7
10

Komentáře receptu Marcipán
anonym: | Tuesday, December 16, 2008 |
vynikající |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Kuchyně na míru
Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.
Jedlé papíry
Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.
Domácí sekaná
Nejlepší recepty na domácí sekanou na Receptnajidlo.cz
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!