Marcipán
Suroviny
500 g mandlí
150 g moučkového cukru
1 bílek

Postup
Na nejjemnějším struhadle ustrouháme mandle, přidáme 2x prosátý moučkový cukr a 1 bílek- Vše třeme nožem s kulatou špicí na mramorové desce. Hmotu o hustotě pružné plastelíny nožem vytahujeme do požadovaných tvarů (např. lístky růže).
Marcipán můžeme obarvit bretonovou cukrářskou barvou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 5,497x
Hodnocení receptu:
8.43 (počet: 7)
8.43
7
10

Komentáře receptu Marcipán
anonym: | Tuesday, December 16, 2008 |
vynikající |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!