Marcipán
Suroviny
500 g mandlí
150 g moučkového cukru
1 bílek

Postup
Na nejjemnějším struhadle ustrouháme mandle, přidáme 2x prosátý moučkový cukr a 1 bílek- Vše třeme nožem s kulatou špicí na mramorové desce. Hmotu o hustotě pružné plastelíny nožem vytahujeme do požadovaných tvarů (např. lístky růže).
Marcipán můžeme obarvit bretonovou cukrářskou barvou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 5,678x
Hodnocení receptu:
8.43 (počet: 7)
8.43
7
10

Komentáře receptu Marcipán
anonym: | Tuesday, December 16, 2008 |
vynikající |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!