Nakládaný hermelín
Suroviny
3-4 hermelíny
1 feferonka
provensálské koření
grilovací ostré koření
1 bobkový list
olivový olej
Postup
Hermelíny podélně nakrojíme (ne až do konce). Na povrchu i uvnitř posypeme provensálským a grilovacím kořením. Naskládáme je do zavařovací sklenice. Vložíme feferonku a bobkový list a zalijeme olivovým olejem. Sklenici uzavřeme a v teple necháme 3-4 dny uležet.
Podáváme s pečivem.
Olej můžeme použít na další hermelíny.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 5,458x
Hodnocení receptu:
9.17 (počet: 6)
9.17
6
10
9.17 (počet: 6)
9.17
6
10
Komentáře receptu Nakládaný hermelín
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

