Medvědí tlapy
Suroviny
Kuřecí řízky
tvrdý salám (poličan, paprikáš,.....)
Niva
sůl, pepř, grilovací koření
![Medvědí tlapy ukázka receptu Medvědí tlapy](/Content/Images/Recipes/57_show.jpg)
![Posunovut vlevo](/Content/Images/left.png)
![Medvědí tlapy ukázka receptu Medvědí tlapy](/Content/Images/Recipes/57_preview.jpg)
![Posunout vpravo](/Content/Images/right.png)
Postup
Kuřecí řízek rozřízneme tak, aby vznikla kapsa, kterou naplníme uzeninou a Nivou. Spojíme párátky nebo kovovými jehlami. Osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením.
Přílohy: brambory, hranolky, krokety, tatarská omáčka nebo zakysaná smetana s tzatziky
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Markéta,
Zobrazeno 7 131x
Hodnocení receptu:
8,80 (počet: 10)
8,80
10
10
![Počet hodnotících uživatelů: 10 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Medvědí tlapy
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!