Hovězí na cibuli a žampionech
Suroviny
500 g zadního hovězího
4 větší cibule
500 g žampionů
smetana
olej, sůl, mletý pepř
![Hovězí na cibuli a žampionech ukázka receptu Hovězí na cibuli a žampionech](/Content/Images/Recipes/58_show.jpg)
![Posunovut vlevo](/Content/Images/left.png)
![Hovězí na cibuli a žampionech ukázka receptu Hovězí na cibuli a žampionech](/Content/Images/Recipes/58_preview.jpg)
![Posunout vpravo](/Content/Images/right.png)
Postup
Maso naklepeme a nakrájíme na nudličky a bez osolení nebo kořenění na oleji osmažíme. Na další pánvi dozlatova osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, kterou dost osolíme a opepříme. Osmažíme žampiony, které také osolíme a opepříme. Takto upravené žampiony a cibuli přidáme k masu, zalijeme smetanou a vše krátce podusíme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4 862x
Hodnocení receptu:
8,20 (počet: 5)
8,20
5
10
![Počet hodnotících uživatelů: 5 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Hovězí na cibuli a žampionech
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!