Kančí maso na česneku i pro diabetiky

Suroviny

(pro 4 osoby)
240 g kančího masa
bobkový list
nové koření
celý pepř
sůl
jalovec
20 g cibule
4 stroužky česneku
80 g červeného vína
ocet
20 g oleje

recept nemá fotografii

Postup

V malém množství vody povaříme všechno koření, přidáme víno, oloupanou a na kolečka nakrájenou cibuli, sůl a malé množství octa. Do tohoto nálezu ponoříme na 2 dny maso a uložíme ho do chladna. Pak oloupeme česnek a nakrájíme ho na proužky, jimi protáhneme naložené maso. Opečeme ho na oleji, osolíme, podlijeme přecezeným nálevem a dusíme pod pokličkou doměkka.

Celkem: energetická hodnota 2568 kJ, sacharidy 8 g, tuk 42 g, bílkoviny 51 g

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,644x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 5) 8.00 5 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kančí maso na česneku i pro diabetiky

anonym: Sunday, April 20, 2008
Nikdo vás nenutí
anonym: Sunday, April 20, 2008
No fuj tajito bych nikdy nejedla...
anonym: Friday, March 16, 2007
no fuj

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist