Kančí maso na česneku i pro diabetiky
Suroviny
(pro 4 osoby)
240 g kančího masa
bobkový list
nové koření
celý pepř
sůl
jalovec
20 g cibule
4 stroužky česneku
80 g červeného vína
ocet
20 g oleje
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
V malém množství vody povaříme všechno koření, přidáme víno, oloupanou a na kolečka nakrájenou cibuli, sůl a malé množství octa. Do tohoto nálezu ponoříme na 2 dny maso a uložíme ho do chladna. Pak oloupeme česnek a nakrájíme ho na proužky, jimi protáhneme naložené maso. Opečeme ho na oleji, osolíme, podlijeme přecezeným nálevem a dusíme pod pokličkou doměkka.
Celkem: energetická hodnota 2568 kJ, sacharidy 8 g, tuk 42 g, bílkoviny 51 g
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 4 577x
![Počet hodnotících uživatelů: 5 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Kančí maso na česneku i pro diabetiky
anonym: | neděle 20. dubna 2008 |
Nikdo vás nenutí | |
anonym: | neděle 20. dubna 2008 |
No fuj tajito bych nikdy nejedla... | |
anonym: | pátek 16. března 2007 |
no fuj |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!