Polévka bramborová se zeleninou pro diabetiky
Suroviny
(pro 4 osoby)
160 g brambor
80 g kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer)
10 g sušených hub
10 g hladké mouky
20 g oleje
majoránka
kmín
sůl
petrželová nať

Postup
Kořenovou zeleninu očistíme, nakrájíme na malé kostičky a osmažíme na oleji. Zaprášíme moukou a podlijeme horkou vodou. Houby spaříme, přidáme je k zelenině a vaříme. Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostičky, po chvíli je přidáme k zelenině, osolíme, okmínujeme, přidáme majoránku a vše vaříme doměkka. Hotovou polévku dochutíme nasekanou petrželovou natí.
Celkem: energetická hodnota 1722 kJ, sacharidy 52 g, tuk 20 g, bílkoviny 7 g
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,965x

Komentáře receptu Polévka bramborová se zeleninou pro diabetiky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!