Polévka zeleninová s krupicí pro diabetiky
Suroviny
(pro 4 osoby)
60 g mrkve
60 g petržele
80 g celeru
20 g hrubé krupice
1 vejce
olej
sůl

Postup
Zeleninu očistíme, nakrájíme na kostičky nebo nahrubo nastrouháme a vaříme v osolené vodě. Na oleji lehce opečeme krupici a přidáme ji k zelenině. Vejce rozšleháme a za stálého míchání ho vléváme do polévky.
Celkem: energetická hodnota 1262 kJ, sacharidy 38 g, tuk 11 g, bílkoviny 12 g
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,610x
Hodnocení receptu:
6.50 (počet: 2)
6.50
2
10

Komentáře receptu Polévka zeleninová s krupicí pro diabetiky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!