Polévka zeleninová s krupicí pro diabetiky

Suroviny

(pro 4 osoby)
60 g mrkve
60 g petržele
80 g celeru
20 g hrubé krupice
1 vejce
olej
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Zeleninu očistíme, nakrájíme na kostičky nebo nahrubo nastrouháme a vaříme v osolené vodě. Na oleji lehce opečeme krupici a přidáme ji k zelenině. Vejce rozšleháme a za stálého míchání ho vléváme do polévky.

Celkem: energetická hodnota 1262 kJ, sacharidy 38 g, tuk 11 g, bílkoviny 12 g

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,904x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6.50 (počet: 2) 6.50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Polévka zeleninová s krupicí pro diabetiky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Kuchyně na míru

Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.

Low Carb

Low Carb stravování je oblíbeným způsobem, jak shodit přebytečné kila

Jedlé papíry

Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist