Polévka kedlubnová pro diabetiky
Suroviny
(pro 4 osoby)
120 g kedluben
10 g hladké mouky
20 g oleje
80 g mléka
sůl
muškátový květ

Postup
Kedlubny oloupeme, nakrájíme na kostičky a opečeme na oleji. Zaprášíme hladkou moukou a podlijeme horkou vodou. Osolíme, okořeníme muškátovým květem a uvaříme doměkka. Před dokončením přidáme mléko a znovu necháme přejít varem.
Celkem: energetická hodnota 1192 kJ, sacharidy 18 g, tuk 21 g, bílkoviny 6 g
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 2,514x
Hodnocení receptu:
9.00 (počet: 2)
9.00
2
10

Komentáře receptu Polévka kedlubnová pro diabetiky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!