Polévka kedlubnová pro diabetiky
Suroviny
(pro 4 osoby)
120 g kedluben
10 g hladké mouky
20 g oleje
80 g mléka
sůl
muškátový květ

Postup
Kedlubny oloupeme, nakrájíme na kostičky a opečeme na oleji. Zaprášíme hladkou moukou a podlijeme horkou vodou. Osolíme, okořeníme muškátovým květem a uvaříme doměkka. Před dokončením přidáme mléko a znovu necháme přejít varem.
Celkem: energetická hodnota 1192 kJ, sacharidy 18 g, tuk 21 g, bílkoviny 6 g
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 2,769x
Hodnocení receptu:
9.00 (počet: 2)
9.00
2
10

Komentáře receptu Polévka kedlubnová pro diabetiky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!