Polévka kedlubnová pro diabetiky

Suroviny

(pro 4 osoby)
120 g kedluben
10 g hladké mouky
20 g oleje
80 g mléka
sůl
muškátový květ

recept nemá fotografii

Postup

Kedlubny oloupeme, nakrájíme na kostičky a opečeme na oleji. Zaprášíme hladkou moukou a podlijeme horkou vodou. Osolíme, okořeníme muškátovým květem a uvaříme doměkka. Před dokončením přidáme mléko a znovu necháme přejít varem.

Celkem: energetická hodnota 1192 kJ, sacharidy 18 g, tuk 21 g, bílkoviny 6 g

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,123x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 2) 9.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Polévka kedlubnová pro diabetiky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Kuchyně na míru

Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.

Low Carb

Low Carb stravování je oblíbeným způsobem, jak shodit přebytečné kila

Jedlé papíry

Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist