Polévka rýžová pro diabetiky

Suroviny

(pro 4 osoby)
40 g rýže Natural
20 g mrkve
20 g petržele
40 g celeru
petrželová nať
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Kořenovou zeleninu očistíme, nastrouháme nahrubo a vaříme v osolené vodě. Rýži spaříme, propláchneme a přidáme k zelenině. Hotovou polévku ochutíme nadrobno nasekanou petrželkou.

Celkem: energetická hodnota 769 kJ, sacharidy 41 g, tuk 0 g, bílkoviny 4 g

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,753x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 1) 8.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Polévka rýžová pro diabetiky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist