Polévka rýžová pro diabetiky
Suroviny
(pro 4 osoby)
40 g rýže Natural
20 g mrkve
20 g petržele
40 g celeru
petrželová nať
sůl

Postup
Kořenovou zeleninu očistíme, nastrouháme nahrubo a vaříme v osolené vodě. Rýži spaříme, propláchneme a přidáme k zelenině. Hotovou polévku ochutíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Celkem: energetická hodnota 769 kJ, sacharidy 41 g, tuk 0 g, bílkoviny 4 g
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,753x
Hodnocení receptu:
8.00 (počet: 1)
8.00
1
10

Komentáře receptu Polévka rýžová pro diabetiky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!