Polévka fazolová pro diabetiky

Suroviny

(pro 4 osoby)
80 g fazolí
10 g polohrubé mouky
20 g oleje
majoránka
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Fazole přebereme, propláchneme a necháme přes noc nabobtnat ve vodě. Druhý den je uvaříme doměkka společně s majoránkou. Z oleje a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji vodou a povaříme. Zchladlé fazole rozmixujeme, zahustíme jíškou, osolíme a necháme přejít varem.

Celkem: energetická hodnota 1984 kJ, sacharidy 57 g, tuk 21 g, bílkoviny 18 g

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,226x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 1) 8.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Polévka fazolová pro diabetiky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist